Windgenerator SW350 PDF Afdrukken E-mail

De Superwind 350 is een kleine maar zeer krachtige professionele windgenerator, welke zelfs onder de zwaarst mogelijke omstandigheden autonoom en automatisch werkt.De opgewekte energie door Superwind laadt de accu’s en kan direct op zowel 12 als op 24 volt accu’s worden toegepast.

Deze windgenerator vertegenwoordigt de nieuwste standaard voor micro windturbinetechnologie en voldoet aan de hoogst mogelijke eisen en kan zelfs zonder toezicht in de meest extreme weersomstandigheden veilig gebruikt worden.

Dankzij het geraffineerde technologische ontwerp en zijn aërodynamische rotor controlesysteem kan Superwind maximale betrouwbaarheid en levensduur garanderen.

  Active Image
(Superwind windgenerator)
  Active Image
(Superwind onderdelen)
 
Rotor
De rotors van Superwind zijn vergelijkbaar met de grote windturbines. De stand van de rotors wordt automatisch aangepast door de windsnelheid.
Het controle systeem reageert onmiddellijk en regelt de opgewekte stroom en de rotor snelheid.

windgenerator
 • windgeneratoren

  Silent Power Blades voor de Superwind SW350

  De nieuwe rotorbladen zijn geoptimaliseerd door de ingenieurs van Superwind. Uitgebreide tests in de windtunnel met behulp van geavanceerde meetapparatuur en een speciale geluidseliminatie software. Het resultaat is een vermindering van 10 dB (A) ten opzichte van de voormalige bladen en wordt ervaren als minder dan de helft van de geluidsemissie.

  Hoewel de voormalige bladen niet luidruchtig zijn, is de winst in comfort aanzienlijk. Het geproduceerde geluid van de Superwind is nauwelijks meer waarneembaar. Noch door de eigen bemanning in de cockpit, noch door de buren voor anker of in de jachthaven.

  Deze verbetering komt voort uit de speciaal ontworpen structuren aan beide zijden (haaienhuid) van het aerodynamische vlak. Dit om betere aerodynamische en lagere akoestische emissie te verkrijgen.

  De nieuwe Superwind Silent Power Blades zijn volledig compatibel met hun voorgangers, dit maakt het gemakkelijk om een windgenerator te upgraden naar de nieuwe stand van de techniek.


 •